Aanbod

Milon cirkel

VEILIG SNEL EFFICIENT

12 computergestuurde toestellen, waarbij alles persoonlijk wordt ingesteld op een chipkaart. Op de Milon train je nooit alleen en de toestellen zijn bovendien ontzettend veilig! Met slechts 6 trainingen per maand haal je 30% meer resultaat dan met traditionele fitness. Een ciruittraining duurt slechts 35 minuten en je verbrandt tot 15% meer vet!

GRATIS PROEFLES

XCORE

XCORE is de ultieme core training. Tijdens de training zul je veel calorieën verbranden door eenvoudige oefeningen te doen, welke perfect gecombineerd zijn met de energieke muziek van de workout, die je zal helpen gemotiveerd te blijven. De XCO®-trainer is gevuld met grit. Dit grit moet van kant naar kant bewegen, waardoor het zogenoemde ‘reactive impact’ ontstaat. Jouw lichaam moet harder werken om de balans te behouden, waardoor jij meer calorieën verbrandt en meer spieren traint.

GRATIS PROEFLESPower

Train alle spieren in slechts 45 minuten. Bij deze les train je je hele lichaam, zonder dat je er als een bodybuilder uit gaat zien. Fantastische muziek, een professionele instructeur en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

GRATIS PROEFLES
Fit & Shape

Bij Fit&Shape krijg je innovatieve oefeningen voorgeschoteld die gericht zijn op spierversteviging en conditieverbetering. Deze sprankelende training is samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van total body training. De enthousiaste coach en de opzwepende muziek zorgen voor een optimale energy boost en toveren een glimlach op jouw gezicht.

GRATIS PROEFLES
Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Met gecontroleerde precieze bewegingen versterk je en rek je verschillende spiergroepen tegelijk om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen

GRATIS PROEFLES
Summer Bootcamp

Bootcamp (enkel in de zomer) is een combinatie van spierversterkende oefeningen en conditietraining. Met behulp van klein fitnessmateriaal en je eigen lichaamsgewicht train je op 45 minuten al je spieren. Onder begeleiding van een professionele instructeur doe je korte, inspannende oefeningen die gemakkelijk uit te voeren zijn, maar die op conditioneel gebied en op spierkracht veel vergen van de sporters.

GRATIS PROEFLES
Scan QR code:

Winkelwagen

0
artikelen
Verzendkosten:
€ 0,00

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Betalen

Adresgegevens
Contactgegevens

Gratis proefles